PaperWorkRoom

Hol van a biztonság….

Az idei év több szempontból is eltér a többitől. Sokat beszélgetek emberekkel és mások is megerősítenek abban, hogy rohannak a napok. Épp, hogy elkezdődött, és mindjárt vége. Alig kezdődött el a nyári szünet, és már majdnem a közepén járunk. Mindamellett, hogy ennyire felgyorsult az idő, az is érezhető, hogy folyamatosan kihívások elé állít sokunkat ez… Tovább »

Köszönöm…

A legutóbbi blog bejegyzésem bevezetője komoly aggodalmat keltet a barátaimban. Azóta is rengetegen írtok nekem, aggódtok értünk, szorítotok nekünk, gondoltok ránk, és imádkoztok értünk. El sem tudom mondani milyen fontos ez nekem, mennyire jól esik, ez tőletek. Sokan azt gondolják a Facebook felületes barátságokat hordoz, hogy elveszik vele a valódi kapcsolat. Most alaposan rácáfol erre…. Tovább »

Tanuljunk együtt :)

Arra gondoltam most, hogy túl vagyok az első vizsgaidőszakon el is kezdhetnénk a közös tanulást. „Egész létünket a nemlét hangulata hatja át, mi azonban nem arra teremtődtünk, hogy szüntelenül a nemlét gondolata tartson minket rettegésben. Létünk örök, ám valamiképpen az asatba kerültünk. Asat az, ami nem létezik. Számtalan szenvedő ember közül csupán néhányat érdekli valódi… Tovább »

A négy szabály

Szeretnék kicsit írni ezekről a szabályokról, arról mit hoztak az én életembe. Vegetáriánussá válni nem volt nehéz. Csak nem ettem húst. A tojást kihagyni az ételekből már sokkal nehezebb. Amikor valaki meghallja, hogy tojást sem, már furán néz rád. Ezután már nem is mersz beszélni arról, hogy gombát, hagymát sem eszel. A kötőerők miatt. Mert… Tovább »

Életjel…

Szeretnék írni nektek kicsit azokról a dolgokról, amik miatt kevesebb idő jut mostanában a blog bejegyzésekre. Az iskola, tanulás és munka mellett, a mindennapjaim az életmódváltásom tölti ki. Jó ideje próbálkoztam a hús elhagyásával. Már hetedik hónapja nem eszem. Emellé szép lassan becsatlakozott a tejtermékek kiiktatása. Tejet már egyáltalán nem iszom, kizárólag magtejeket. A legnehezebb… Tovább »

Gyors helyzetjelentés…

A tiszta forrást keresve… Régen nem írtam. Több oka is volt. Itt volt a nyár, nyaralás, nyári szabadságok a munkahelyen, sokkal több munka, kevesebb szabad idő. A másik ok, hogy nem jöttek a szavak. Nem csak írásban, beszédben sem. A csendnek volt ideje bennem. Nem zavart, mert sok időt töltök egyedül és nagyon szeretem a… Tovább »

Menni tovább…

Akik ismernek, tudják az alapvető működési mechanizmusom, amit erőteljesen áthat a Kos jelleg. Hihetetlen energiával vetem bele magam bármi újba, majd a lelkesedés múltával lépek is tovább. Ami bizonyos szempontból igen előnytelen, sőt sokszor éltem meg kudarcként, de nem véletlen, hogy ezt kaptam. Ez az energetika segít abban, hogy ne álljak meg, amíg el nem… Tovább »

Hazatalálás…

Régen nem írtam. Amikor erős belső történéseim vannak, mindig a rajzhoz fordulok. Az elkészült képek, avatott szemeknek mindent elárulnak a folyamataimról. Aki olvas asztrológusokat, asztrozófusokat pontosan tudja, milyen időminőségek vannak mostanában. Hosszú ideje, jórészt tudatosan, másrészt intuitíve átadom magam azoknak az energiáknak, amik éppen mozognak, hatnak, terelnek, és tanítanak. Sokat fejlődtem ezáltal az elengedésben. A… Tovább »

Ki minek gondol…

Olvasgatok mindenfélét. Van több általam kedvelt asztrológus, okos ember, bölcs ember akiknek az írása megérint. Vannak akiket minden nap olvasok, mert az előrejelzéseik sok éve megbízható támpontok. Megfigyeltem magamon, hogy amikor a belső érzeteim alapján működöm, együtt mozgok az aktuális energiákkal. Többször vettem észre, ha később olvastam előrejelzést, hogy jé hát ezért. Nagyon jó kis… Tovább »

Az élet ritmusa szerint…

Van az életnek egy ritmusa. Egy ütem, ami alapján az események követik egymást. Erre az ütemre dobban a szív, erre táncol a lélek. Mindenki életének van egy saját, csak rá jellemző üteme, ritmusa, ami senki máséhoz nem hasonlítható.  Van úgy, hogy nem figyelünk erre, erőszakkal változtatni szeretnénk rajta. Hol siettetni, hol késleltetni szeretnénk helyzeteket, eseményeket,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!